Mød finansmanden Per Wimmer til CBS Talks event

Mandag den 20. oktober inviterer CBS Talks til særforestilling med finansmanden Per Wimmer, der fortæller om sin vej fra studerende til international finansmand.  

Per Wimmer kommer og fortæller om sit liv i finansverdenen og alle sine oplevelsesrejser. Han har haft en lang og flot karriere hos blandt andre McKinsey & Company og som direktør i Goldmand Sachs.

Finansmanden har nu sin egen virksomhed i London kaldet Wimmer Financial. Virksomheden specialiserer sig i global corporate finance, aktiehandel, ejendomshandel og trading med naturressourcer.

Per Wimmer vil fortælle om sin vej fra studerende til finansmand. Han startede med en kandidatuddannelse i jura på Københavns Universitet for derefter at tage en Master of Laws på University of London.

Han har siden taget en Master of Public Administration på JFK School of Government på Harvard University i USA, og i 1993 blev han tildelt den akademiske sølvmedalje af HM Dronning Margrethe d. II, for ”an outstanding legal and political analysis of the protection of fundamental rights in the European Union”.

Forventer at blive første dansker i rummet

Til arrangementet vil Wimmer lancere sin nye bog ’Den grønne boble’, som omhandler handel med naturressourcer. Bogen har forord af Sir Richard Branson, og der vil være mulighed for at købe den efterfølgende

Men hvordan kommer Sir Richard Branson ind i billedet? Jo, det gør han, fordi Per Wimmer forventer at blive den første dansker, som skal en tur i rummet.

Det skal ske med Bransons virksomhed Virgin Galactic. Wimmer har allerede gennemført alt træning, og nu venter han kun på, at raketten er klar.

Arrangementet finder sted mandag den 20. oktober kl. 16.30 på Solbjerg Plads i SPs01, hvor der efter Per Wimmers oplæg vil være mulighed for spørgsmål. Efter spørgerunden vil der være et lille networking event, hvor man også har mulighed for at møde Per Wimmer.