Oplev Per Wimmer til Ferie-Fritid

Det bliveret brag af en ferie-weekend, med masseraf inspiration og underholdning for alle, når vi slår dørene op til Ferie-Fritid 2014. Over 90 udstillere på ca. 75 stande står klar med deres bedste bud på spændende rejse destinationer, udstyr og aktiviteter. Og der er masser af aktiviteter for store og små med alt lige fra svævebane, klatre univers, og cirkus med ballonmand, musik og cirkusskole for de mindste, til Segway tours og spændende foredrag og grill show ved Danmarksmestrene i grill, i ”Rejseboksen”.  

Eventyreri ”Rejseboksen”
På åbningsdagen den 24. januar 2014 kl. 14.45 kan du opleve eventyrer og filantrop Per Wimmer på scenen i ”Rejseboksen”. Per Wimmer blev for alvor kendt, da han proklamerede at han ville være den første dansker på månen! Hør hans spændende foredrag om sine dyk ned til ”Titanic” vraget, faldskærmsudspring over Mount Everest og meget andet.

Sponsorrabat – 50 % rabatpåentréen
Som sponsor tilbyder vi 50 % rabat på entréen, via en speciel VIP rabatkode: Odense Spor Event VIP (Gælder både voksen, barn og familiebillet.)