Hæder

Foreningen The Royal Aeronautical Society i London har tildelt den London-baserede danske finansmand og eventyrer Per Wimmer “Companion” medlemskab for hans bidrag til rum- og luftfartsindustrien.

Det sker samtidig med, at rumskibet Virgin Galactics Spaceshiptwo har gennemført sin første raketdrevne testflyvning. SpaceShipTwo er en prototype version af SpaceShipOne, som i 2004 var den første privat udviklede raket til rummet. Sir Richard Branson’s Virgin Group og Abu Dhabis’ Aabar Investments PJS er ejere af Virgin Galactic og selskabernes hensigt er at bruge Spaceshiptwo til at tage fremtidige astronauter inklusiv Virgin Galactic grundlæggende astronaut Per Wimmer på en tur over jordens atmosfære. Titlen “Companion” (CRAeS) er den næststørste opnåelige titel hos The Royal Aeronautical Society.