Finansmand dykker ned til Titanic

Slagelse: Finansmanden og eventyreren Per Wimmer har ofte været på “dybt vand” – men det har været i form af aktiviteter mellem himmel og jord. Nu gør han for alvor klar til en dukkert i dybet. Midt i juli dykker han – som den første dansker – ned til vraget af Titanic, der ligger 3.800 meter under havoverfladen.

Han lover, at dykningen vil ske med stor hensyntagen til de følelser, der er omkring skibsforliset, som dengang kostede cirka 1500 mennesker livet.

– Vi gennemfører også dette projekt for at vise vores respekt for de berørte familier ved at huske denne tragiske aften, hvor Titanic forliste.

 Per Wimmer gennemfører sit projekt sammen med en snes andre eventyrere, der deltager i dykningen. De helt specielle mini-ubåde, som kan komme så dybt, rummer hver tre personer og Per Wimmer er med første båd ned. Normalt kan en ubåd kun komme ned på 1000 meter.

Per Wimmer er blevet mangemillionær på sin investeringsbank i London. Han er født og opvokset i Slagelse, hvor han tog de første af en stribe eksamener med topkarakterer.

Han prøver konstant grænser, har rejst i over 60 lande og har som den første gennemført et faldskærmsudspring over Mount Everest.

Inden udgangen af 2013 forventer han at være første dansker i rummet. I mellemtiden prøver han, hvordan der er på havets bund.

Per Wimmer, 43 årig millionær og eventyrer, har
sine rødder i Slagelse men bor i London.