Aftenshowet onsdag d. 12. oktober 2011

Over to millioner danskere jublede i aftes med landsholdet. Med en 2-1 sejr over Ronaldo og Portugal kvalificerede Danmark sig til EM næste sommer i Polen og Ukraine. Hør, hvordan landsholdet fejrede sejren i nat, når vi får besøg af Dennis Rommedahl og målscorer Michael Krohn-Dehli.

I dag blev navneforbuddet mod Amagermanden, der er tiltalt for to mord og fem voldtægter, ophævet, og det er selvom han endnu ikke er dømt. Det betyder, at medierne gerne må vise uslørede billeder af ham, og sådan et har Ekstra Bladet på forsiden i dag. Vi spørger chefredaktør Poul Madsen fra Ekstra Bladet og forsvarsadvokat Jane Ranum, om det er ok at vise billeder af en mand, der endnu ikke er dømt.

Hele 40 procent af de danske hunde er for overvægtige og risikerer derfor at dø tidligere. Vi sammenligner en normalvægtig hund med en hund, der er for tyk. Og så giver vi gode råd til hundeejere, der har taget deres overvægtige hunde med i studiet.

I kan også møde Per Wimmer, der arbejder på at blive den første dansker i rummet. Nu er han tættere på sit mål end nogensinde før.

Aftenens værter er Louise Wolff og Morten Ankerdal