Mød Lotte Heise og Per Wimmer i Fredagsbaren

Per Wimmer. Den unge danske investeringsekspert og eventyrer Per Wimmer er klar med en ny bog som har fået navnet Wall Street. Det navn har den naturligvis fået efter Wall Street i New York som er det absolutte centrum for den internationale finansverden. Kapitalismens højalter, hvor mere end 200 milliarder kroner skifter hænder hver eneste time døgnet rundt – 365 dage om året.

I mere end ti år har Per Wimmer dagligt jongleret med dollarmillionerne på Wall Street. Og mens hans klienter blev milliardærer om formiddagen, gik andre bankerot om eftermiddagen. Mød Per Wimmer i Fredagsbaren.

Lotte Heise. Hvis du tror, at Lotte Heise snakker i søvne, så kan du godt tro om igen! Hun gemmer nemlig krudtet til det nye show, der drager på turné i efteråret 2011! Med vanlig sylespids præcision spidder hun Danmark og danskerne et årti inde i det nye årtusinde. Mød Lotte Heise i Fredagsbaren.