Ny bog om det internationale erhvervsliv af Per Wimmer

En anderledes og levende ledelsesbog, hvor den unge danske investeringsekspert og eventyrer Per Wimmer guider læserne ind i det internationale erhvervsliv.

Wall Street i New York er det absolutte centrum for den internationale finansverden. Den brølende motor, der holder verdensøkonomien kørende. Kapitalismens højalter, hvor mere end 200 milliarder kroner skifter hænder hver eneste time døgnet rundt – 365 dage om året.

I mere end ti år har den unge danske investmentbanker, eventyrer og millionær Per Wimmer dagligt jongleret med dollarmillionerne på Wall Street. Mens hans klienter blev milliardærer om formiddagen, gik andre bankerot om eftermiddagen. I “Wall Street” tager Per Wimmer læseren med ind i det allerhelligste hos verdens største og mest lukkede finanshuse og viser de økonomiske og psykologiske mekanismer, der driver Wall Streets raske drenge. Og som i sidste ende knuser den globale økonomi til atomer, den dag maskinen kører af sporet.

Per Wimmer er uddannet fra Harvard, har arbejdet for Goldman Sachs og har i dag sin egen investeringsbank i London. Han er en ægte eventyrer og forventes at blive første dansker i rummet i 2012.

Fakta om bogen:
Titel: Wall Street
Forfatter: Per Wimmer i samarbejde med Sune Aagaard
Anden info: 1. udgave. 248 sider.
Udgivelsesdato: 6. september 2011
Forlag: L&R Business – www.lrbusiness.dk
ISBN: 9788711417393