Din ide kan blive den bedste i verden

27-03-11: 08:00 | af: Christian Kjær, chrk@tv2.dk, 

 Penge betyder ikke længere noget for rigmanden Per Wimmer, siger han. De mange millioner har han tjent på at starte sin egen investeringsbank i London. I klippet ovenfor kan du se Per Wimmers råd til iværksættere, der gerne vil i gang med deres egen virksomhed.

42-årige Per Wimmer peger på, at viljen til at blive iværksætter er en af de afgørende nøgler til at opnå succes.

“Hvis du tror på din ide, og hvis du har drivkraften, så kan du gøre den til en kommerciel aktivitet, der kan blive den bedste i verden af den slags ting, du arbejder med. Så derfor er det at finde sin egen drivkraft, – det at finde ud af, hvad hjertet banker for, det er noget af det vigtigste”, siger Per Wimmer, der også er kendt for, at det er hans mål at blive den første dansker i rummet.