Per Wimmer

Per Wimmer gør sig som investeringsbankejer, foredragsholder, eventyrer og rumturist. Men før han blev multimillionær, blev han student i sin hjemby, Slagelse. Der afsluttede han som student i top 3 på den fysisk-/matematiske linie. Derefter gik turen i 1988 til Københavns Universitet hvor han startede på jurastudiet.

Også her excellerede Per.

Han modtog Københavns Universitets sølvmedalje for ”fremragende juridisk og politisk analyse af beskyttelsen af fundamentale rettigheder i Den Europæiske Union”. Efter kandidatgraden i Jura og en Master of Laws fra University of London, var Per bl.a. praktikant i FN og i EU-kommissionen.

Alt det ovenstående har sandsynligvis været medvirkende til at Per blev optaget på JFK school of Government på Harvard University i USA, hvorfra han modtog en Master of Public Administration, også her med en pris for fremragende akademiske evner. Nu er han ejer af den London-baserede investeringsbank Wimmer Financial og bestandigt på vej længere end nogen anden dansker har været.

“Folk, der har opnået et gennemsnit på 11,5 ved at boge den i tre år for nedrullede gardiner interesserer ikke Harvard” – Per Wimmer