D.A.F.F. (Danish Adventure Film Festival, Denmark): “Wimmer over Everes”

//Wimmer over Everest
Kategori: På eventyr

Der er en vis grad af superhelt over den danske finansmand Per Wimmer. I hvert fald når det kommer til den skjulte identitet. I hverdagen går han i jakkesæt og jagter nye kunder til hans succesfulde investeringsbank i London, men i fritiden skifter han om til sit alter ego, adrenalin-junkien, der jagter nye eventyr. Følg ham på hans eventyr i hans forsøg på at blive den første nogensinde til at springe tandenfaldskærm over Mount Everest i Nepal.

Instruktør: Kenneth Andreasen og Michael Dinesen
Producer: Peter Ahlen Lavrsen
Medvirkende: Per Wimmer

Danmark, 2009, 28 min

Filmen vises torsdag d. 2/12 kl. 21.30 i Asta. Vises sammen med filmen ‘Når konkurrence bliver til eventyr’.