Rejs ud i rummet

Charterrejser, krydstogtferier og safariture får nu konkurrence fra en uventet kant. Om nogle år bliver det muligt at rejse ud i verdensrummet

Træt af Mallorcas evindelige grisefester og de dunkende diskorytmer på Ibiza? Så rejs ud i verdensrummet i stedet. Det bliver muligt om et par år, hvor Virgin Galactic planlægger at sende eventyrlystne personer med pengepungen i orden ud i rummet, fremgik det tirsdag af en pressekonference i Göteborg i Sverige.

Det er manden bag den britiske Virgin-koncern, Richard Branson, der står bag idéen om rumrejsebureauet. Og i et forsøg på at få gang i billetsalget til de vægtløse oplevelser har han allerede booket en billet til sig selv.

For den nette sum af næsten 1,15 millioner kroner bliver man sendt ud i galaksen i omkring to timer fra enten Kiruna i Sverige eller den amerikanske delstat New Mexico.