Mount Everest er 8.850 meter. Per Wimmer vil springe ud i faldskærm i 9 kilometers højde og regner med at ramme et bjergplateau på størrelse med et par tennisbaner i 4 km. s højde

Vil springe ud over Mount Everest

Slagelse drengen, Per Wimmer vil springe ud over Mount Everest.

Det skriver Søndagsavisen Vestsjælland fra Slagelse

.Per Wimmer er normalt bankmand i London, men har siden skoletiden i Slagelse kastet sig ud i mange eventyr. Han har blandt andet planer om en tur ud i rummet.

Springet ud over Verdens højeste bjerg skal foregå i slutningen af september og markere Per Wimmers 40 års fødselsdag. Han vil sammen med 30 andre springe ud i faldskærm i 9 kilometers højde og regner med at ramme et bjergplateau 5 kilometer længere nede, skriver Søndagsavisen.

Per Wimmer regner med at springet vil tage et minut og hastigheden komme op på 160 km/timen. Temperaturen bliver omkring 60 minusgrader, men Per Wimmer fortæller til Søndagsavisen at han har overtalt de andre deltagere til at springe i Dannebrogsdragter.