Til eksamen hos hemmelig millionær

Inge Ehlig fandt ud af, at Per Wimmer havde haft hende til eksamen. Hun bestod og karakteren var 150.00 kroner til Kontakten.

Af Michael Torfing

Inge Ehlig fra Kontakten i Nakskov troede på det, da TV2 fortalte, at de ville lave et indslag til Go’ aften Danmark, og hun troede også på, at den hemmelige multimillionær Per Wimmer var en arbejdsløs journalist.
 
Men efter chokket over Per Wimmers rette identitet og checken til det frivillige arbejde kan Enge Ehlig godt se, at hun har været til eksamen.
 
– En af Per Wimmers livsråd er, at man skal tage en velovervejet risiko, og det spurgte han mig, om jeg havde taget. Det svarede jeg ja til – jeg havde på et tidspunkt afmedicineret et af mine plejebørn trods overlægens råd. Og sådan kan jeg nu se, han stillede miog flere spørgsmål undervejs i forløbet.
 
Til gengæld kom Per Wimmer så til eksamen i at afhente stomiposer, og den bestod han uden at kny, fortæller Inge Ehlig.
 
Hun fik et fint forhold til astronauten og multimillionæren, og hun mailer flere gange om ugen med Per Wimmer, der færdes rundt i hele verden.