God start til “Den hemmelige millionær”

Stor interesse og god vurdering til premieren på TV 2s nye dokumentarserie.

TV 2s nye programserie “Den hemmelige millionær” fik en god premiere tirsdag 18. marts. Første udsendelse blev set af 823.000 og fik en share på 42 procent blandt alle danskere, der samtidig vurderede den til 4,0 på en skala fra 1 til 5.

Også blandt de 21-50-årige var sharen høj, nemlig 42 procent. På det tidspunkt, hvor der var flest seere – i slutningen af programmet – rundede seertallet én million.

“Den hemmelige millionær” havde ellers hård konkurrence fra DR1, som sendte det populære “Kender du typen?” og “Med andre øjne”, som tidligere tirsdage har haft henholdsvis godt 900.000 og godt 700.000 seere. 18. marts fik de to programmer 774.000 og 557.000 seere.

I den første udgave af “Den hemmelige millionær” mødte seerne 39-årige Per Wimmer. 

Han er født og vokset op i en middelklassefamilie i Slagelse, men er i dag multimillionær og ejer sin egen bank i London.

Per Wimmer fulgte i programmet en række ildsjæle i Nakskov, hvor han i ti dage flyttede ind i en toværelses lejlighed i et socialt boligbyggeri. For bedre at forstå de forhold, nogle af hans naboer levede under, fik han 620 kr. at leve for i de ti dage.

Undervejs kom Per Wimmer i kontakt med en verden, han ikke vidste fandtes i dagens Danmark, og han udvalgte til sidst tre ildsjæle, som fik en kontant belønning til deres arbejde og projekter.

 

I sin jagt på ildsjæle i programmet “Den hemmelige millionær” mødte multi-millionæren Per Wimmer bl.a. bokseformanden Jan Rasmussen.