De hemmelige millionærer

‘Den hemmelige millionær’ er TV 2’s nye programserie har premiere i aften, mandag den 18. marts, og har indtil nu været meget, meget hemmelig.

 TV2 har lokket en flok rige mennesker til at gå undercover som arbejdsløse bistandsklienter i et nyt realityshow. I hver episode vil en millionær i 10 dage udskifte sit jetset-liv med en ydmyg tilværelse i nogle af Danmarks mest belastede miljøer – uden at fortælle de lokale om projektet.

 I løbet af opholdet vil den hemmelige millionær møde de lokale og få nye venner, søge arbejde som ufaglært, leve på bistandshjælp samt lave masser af frivilligt arbejde. Alt sammen for at kunne vurdere, hvem der har mest brug for at modtage deres penge.

 Efter ti dage vil den rige dansker uddele et beløb til lokale ildsjæle, der fortjener en økonomisk bonus.

 TV 2 har netop afsluttet optagelserne af i alt elleve ‘Den hemmelige millionær’-programmer.

 De seks sendes nu i foråret, mens resten kommer på skærmen i efteråret. Ud over Per Wimmer, kan seerne møde Christian Normann, Icommerce. Han går undercover i Aalborg. Til daglig bor og arbejder han i Paris. Nu flytter han ind i en lejlighed i Aalborg, en lejlighed der ikke er meget større end hans entre hjemme på slottet i Paris.

 I program tre hedder millionæren Jesper Buch. Jesper er blevet millionær takket være sit firma JustEat.

 Millionær nummer fire er direktør Lise Aagaard fra smykkefirmaet Troldekugler. Lise og hendes 17-årige datter Isabel går undercover i Svendborg.

 I program nummer fem møder seerne millionær Jens Alminde, EuroInvest. Jens går undercover i Københavns sydhavn, og forårets sidste program går Lars-Christian Brask, Carnegie Private Banking, undercover i Randers.