Venlige og hemmelige millionærer på TV2

Folk uden penge, er jo ikke altid sådan lige til at få på TV.
Så hvorfor ikke prøve at lave det hele som “undercover”, og ovenikøbet supplere det op med en god portion “feel good” også.
Noget de har taget til sig på TV2, og derfor – kunne – riskere at vinde “deres” tirsdag tilbage, der ellers er blevet udråbt som “tabt”, til blandt andet TV3.
Metoden er det Strix Television producerede format “”Den hemmelige millionær”, der over elleve programmer vil give interesserede et heftigt indblik i hvordan danske millionærer sådan går og har det. Vel og mærke millionærer, der er rige på andet end musten.

Hen over forået er det derfor planen at lade hele seks – mere eller mindre – ukendte rigmænd og kvinder, flytte ind i sociale miljøer, de ellers ikke ser.
Premieren på formatet, er som eksempel, med Per Wimmer der ejer nogle banker og sådan nogle ting.
Han flytter ind i noget socialt boligbyggeri, og hjælper der blandt andet den 75 årige Inge Ehlig, i løbet af de ti dage har er undercover.
Og da han kun er udstyret med 620 kroner i perioden, er han blandt meget andet nødt til at tage bussen, i stedet for en taxi som han plejer.
I andre programmer kan interesserede se frem til Christian Normann, der går undercover i Aalborg, Jesper Buch, og Lise Aagaard der sammen med sin datter går undercover i Svendborg.

Der er i alt planlagt elleve programmer, hvoraf de første seks bliver sendte her i foråret.
Og da det sker om tirsdagen, kunne noget tyde på at TV2 har vurderet at denne ugedag, trængte til en opstrammer.
Hvert program slutter af med at de millionærer der har infiltreret landets fattige miljøer, forærer en masse penge til de der fattige mennesker de har været sammen med i ti dage, og samtidig afslører, at de slet ikke er fattige selv, men derimod “seriøst rige”, som de skriver det på TV2s sider.
Formatet har tidligere været på TV2 i originalversionen “The secret millionaire”, som RDF Media Group står bag