Den hemmelige millionær er i kassen!

TV 2 har netop afsluttet optagelserne af i alt elleve “Den hemmelige millionær”­programmer. De seks sendes nu i foråret, mens resten kommer på skærmen i efteråret.

Per Wimmer
I første program, der vises tirsdag den 18. marts, kan seerne møde multimillionær Per Wimmer, der har sin egen bank i London. Per går undercover i Nakskov, hvor han bl.a. møder en helt fantastisk ildsjæl, 75­årige Inge Ehlig, der leder 154 frivillige i “Kontakten.

Christian Normann
I programmet ugen efter kan seerne møde Christian Normann, Icommerce. Christian går undercover i Aalborg. Til daglig bor og arbejder han i Paris. Nu flytter han ind i en lejlighed i Aalborg, en lejlighed der ikke er meget større end hans entre hjemme på slottet i Paris.

Jesper Buch
I program tre hedder millionæren Jesper Buch. Jesper er blevet millionær takket være sit firma JustEat.

Lise Aagaard
Millionær nummer fire er direktør Lise Aagaard fra smykkefirmaet Troldekugler. Lise og hendes 17­årige datter Isabel går undercover i Svendborg.

Jens Alminde og Christian Brask
I program fem møder seerne millionær Jens Alminde, EuroInvest. Jens går undercover i Københavns sydhavn, og forårets sidste program går Lars­Christian Brask, Carnegie Private Banking, undercover i Randers.

Per Wimmer, den første hemmelige millionær, i TV 2s nye serie Den hemmelige millionær, får 620 kr.at leve for i de ti dage, han bor i en lejlighed i et socialt boligbyggeri i Nakskov. Det gør han for bedre at at forstå de forhold, nogle af hans naboer lever under. Det svarer nemlig til, hvad en ufaglært har tilbage at leve for, når de faste udgifter er betalt.

Luksustilværelse
Hjemme i London, hvor Per bor til daglig i en lækker lejlighed, laver han stort set aldrig mad – selv om han har et fint stort køkken. Han spiser ude seks af ugens syv dage, også fordi han stort set altid er på rejse rundt i verden for at gøre forretninger i sine firmaer Wimmer Finance og Wimmer Space.