Hemmelig millionær i Nakskov

På tirsdag sender TV2 første udsendelse i serien “Den hemmelig millionær”, hvor en dansk rigmand færdes anonymt blandt Nakskovs ildsjæle.

Der bliver god brug for lommetørklæderne på tirsdag, når den hemmelige millionær afslører sin
sande identitet for bokseformand og -træner, Jan Rasmussen. Foto: Thomas Frandsen /TV2.

Hvad sker der, hvis man lader en millionær lege fattig i 10 dage? Det kan man se tirsdag aften på TV2, hvor kanalen for første gang sender en dansk version af det engelske format “Den hemmelig millionær”.
 
Koblingen fattig og Nakskov har åbenbart været nærliggende for Strix, som er tv-produktionsselskabet bag udsendelsen. Det er nemlig her i byen, at millionæren Per Wimmer placeres for at leve 10 døgn under en opdigtet identitet som arbejdsløs tilflytter..