Kan man købe en billet til månen?

Per Wimmers ambitioner er mere end skyhøje. Bogstaveligt talt. Den succesrige investeringsrådgiver har en meget stor drøm: At blive den første dansker på månen. Mød ham i Dokumentarzonen på P1 onsdag 24. oktober kl. 14.03.

Investeringsrådgiveren Per Wimmer bor i London. Han arbejder i City, hvor kunderne er fonde, der er villige til at give ham over 300 millioner dollar at investere. ’Ellers passer de ikke ind i min forretningsplan,‘ siger han.

Hvor meget Per Wimmer selv tjener, vil han ikke ud med. Men det er mange penge. Så mange, at han har bestilt hele fem rejser ud i rummet.

Månemand med dansk pas
Per Wimmer vil være den første dansker i rummet, og efter det mål er nået, vil han være den første til at sætte danske fodaftryk på månens overflade. Han har allerede gennemgået den nødvendige træning, og nu er det kun et spørgsmål om, hvornår rumskibene er parate til at bringe ham ud gennem atmosfæren og ind i historiebøgerne.

Den stålsatte rumturist in spe har et klart budskab: ’Gå efter dine drømme, uanset hvad folk siger til dig.’

Dokumentarzonens reporter Anders Kjærulff Christensen har besøgt Per Wimmer i London. Resultatet af deres møde blev en montage om penge, ambitioner og dét at længes væk fra jorden.

Lyt med på P1 onsdag 24. oktober kl. 14.03 og igen lørdag 27. oktober ligeledes kl. 14.03.