TV2: Per Wimmer - Min vej til succes

Per Wimmer – første dansker i rummet?
En succesrig finansmand fra Slagelse bliver med stor sandsynlighed den første danske rumturist. Per Wimmer har rejst det meste af verden rundt og savnede nye eventyr, så da han hørte, at man kunne købe billet til rummet, slog han til med det samme.
Rumfareren in spe, der til daglig bor og arbejder i London, betalte 850.000 kroner for billetten, og han har brugt et tilsvarende beløb på forberedelsesture til Rusland, hvor han og de andre rumturister træner G-påvirkning og vægtløshed. Det er Space Ship One, der skal tage Per og co. på rumfærd, og der er formentlig afgang allerede i år 2006. Per skal sørge for at nyde turen, for den varer kun 20 minutter, og samtidig er der fare for, at han aldrig kommer ned igen. Det sidste bekymrer selvsagt kæresten Shaza.