Indianer i Amazonas

»Jeg levede sammen med indianerne i Amazon-junglen, og jeg har været ude på Påskeøerne i Stillehavet. Steder, hvor man ikke bare lige kommer forbi. Jeg har rejst i 50-60 lande inden for de sidste tre-fire år. Jeg er eventyrlysten og har mod på livet. Det unge og dynamiske er lige mig.«

 Per Wimmer ved godt, at han ikke er som flertallet af danskerne, men han vil gerne bevise, at man kan, hvad man vil. »Hvo intet vover, intet vinder,« lyder hans valgsprog, som fik ham til at lægge billet ind på månerejsen. Allerede i skolen interesserede han sig voldsomt for fysik og rumfart, og interessen blev ikke mindre på gymnasiet. Han valgte at tage en uddannelse som jurist og arbejdede som diplomat i kabinettet i EU-Kommissionen, men USA var heller ikke helt uinteressant…

Han læste business og internationale relationer på Harvard-universitet. Dermed tog han den samme uddannelse som Kronprinsen, og via Wall Street i New York flyttede han til London, hvor han har boet i godt to år.Blandede følelser Per Wimmer arbejder nu i en investeringsbank, og han tjener selvfølgelig gode penge, når han kan lægge 75.000 kr. som depositum for en månerejse, der er planlagt til 2008. Hans kæreste i London har blandede følelser om måneprojektet. »På den ene side kan hun godt se, at det er stort og interessant, men på den anden side synes hun, at turen ser lidt farlig ud,« siger Per Wimmer